Kod Hettich malih centrifuga veliki protok uzoraka i svestranost standardni su zahtjevi u milijunima laboratorija širom svijeta.

S izborom brojnih rotora, uključujući swing-out model, velike brzine i pohranjive programe, EBA asortiman zadovoljava vaše zahtjeve i dokazan je i cijenjen dio opreme u bilo kojem laboratoriju. Hettich male centrifuge zahtijevaju minimalan prostor na radnom stolu i lako se mijenjaju u laboratoriju. Ove svestrane centrifuge su idealne za mali volumen uzorka i nude brzu obradu za vremenski osjetljive uzorke. I ugrađeni i izmjenjivi rotori dostupni su za višestruke primjene. Njihova brzina, raznovrsnost i troškovi čine ih vrijednim sredstvima u bilo kojem laboratoriju.

Raznovrsni modeli mikrolitarskih centrifuga podržavaju širok raspon veličina i kapaciteta epruveta – dodatna oprema podržava mikro epruvete, PCR trake, konusne 15/50 ml, pedijatrijske epruvete i ostalu vrste epruveta. Raspon modela obuhvaća kapacitet mikrolitarske epruvete od 12 do 60 (1,5 / 2,0 ml). Poklopci otporni na biološku i fenolnu zaštitu za sigurno centrifugiranje opasnih uzoraka nisu obavezni. Snažni motori bez održavanja postižu visoke RCF vrijednosti za najbolje rezultate uzoraka. Pouzdana i stalna kontrola temperature, brzo hlađenje i hlađenje u stanju pripravnosti održavaju stalnu temperaturu uzorka.