Vodene kupelji

Cijena na upit!

Memmertove vodene kupke dostupne su u šest veličina modela i dvije izvedbene klase. Osim osnovne klase za standardne zadatke kontrole temperature, Excellent verzija omogućuje precizne postupke ispitivanja uz maksimalnu sigurnost: elektroničku nadtemperaturu i širok spektar vizualnih i akustičkih signala; na primjer, ako je razina vode u kupki preniska, zbog prevelike temperature, ali i za priznavanje unosa ili da signalizira kraj programa.

SKU: e6681b053d62 Kategorija:

Opis

Memmertove vodene kupke dostupne su u šest veličina modela i dvije izvedbene klase. Osim osnovne klase za standardne zadatke kontrole temperature, Excellent verzija omogućuje precizne postupke ispitivanja uz maksimalnu sigurnost: elektroničku nadtemperaturu i širok spektar vizualnih i akustičkih signala; na primjer, ako je razina vode u kupki preniska, zbog prevelike temperature, ali i za priznavanje unosa ili da signalizira kraj programa. U najvećem modelu, dodatna cirkulacijska pumpa pruža još bolju toplinsku uniformnost vode.
Kombinacija otpornosti na koroziju nehrđajućeg čelika, precizna elektronika i zaštita od različitih temperatura jamči najvišu razinu sigurnosti u sustavu laboratoriju.

Glavne značajke:

6 veličina modela: 7, 10, 14, 22, 29 i 45 litara
2 kontrolne klase: Osnovno (B) ili Izvrsno (E)
Raspon temperature do +95 ° C i program vrelišta
Grijanje sa 3 strane omogućuje izvrsnu temperaturnu homogenost
Model WPE45 doalzi s cirkulacijskom pumpom
Dostupan je Peltier-uređaj za hlađenje (OPCIJA)

Dodatna oprema: poklopac s ravnim i stražnjim dijelom, dvostruka polica, uređaj za trešnju epruveta/bočica…

Naslov