UV Analysis lampUV240

Cijena na upit!

UV- i analitička svjetiljka UV240 koristi se za otkrivanje luminescencije UV zračenja uzrokovanih perturbacijama kristalne rešetke i razlikovanja sintetičkih, kompozitnih gemstones i pravih ili umjetno stvorenih bisera. UV serije uključuju svjetiljke s posebnim filtrima, za dugo i kratko svjetlo, kao i svjetiljke sa svjetlom za dnevnu svjetlost

SKU: fe54a13ae51d Kategorija:

Opis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Točno određivanje luminescencije UV zračenja pomoću analitičke svjetiljke UV240.

UV- i analitička svjetiljka UV240 koristi se za otkrivanje luminescencije UV zračenja uzrokovanih perturbacijama kristalne rešetke i razlikovanja sintetičkih, kompozitnih gemstones i pravih ili umjetno stvorenih bisera. UV serije uključuju svjetiljke s posebnim filtrima, za dugo i kratko svjetlo, kao i svjetiljke sa svjetlom za dnevnu svjetlost. Tipične primjene uključuju testiranje fluorescentnih novčanica, debitne / kreditne kartice i putovnice, itd. Druga područja primjene su higijensko ispitivanje na površinama ili postupci dezinfekcije.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Glavne značajke:

Dolazi s posebnim filtrima za svjetla duge i kratke valne duljine.
Za provjeru fluorescentnih novčanica, EC / kreditne kartice, osobne iskaznice, putovnice itd.
Prikladno za razlikovanje sintetičkih, kompozitnih dragih i poludragih kamena i pravih ili umjetno stvorenih bisera.
Za praćenje i kontrolu postupaka higijene i dezinfekcije.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Naslov