Ručni refraktometri HR-modeli

Cijena na upit!

Ručni refraktometri jedva su veći od baterijskih lampi i mogu se koristiti bilo gdje u mobilnim aplikacijama. Posebno su jednostavni za uporabu, vrlo robusni i ne zahtijevaju baterije. Uređaji se uglavnom razlikuju u odabranoj vagi, npr. za određivanje sadržaja soli, sadržaja vode u medu, sadržaja proteina u serumu, sadržaja Oechsle, Brix i potencijalnog alkohola, kao i sadržaja etilena i propilen glikola.

SKU: 73a6d91cad49 Kategorija:

Opis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Ručni refraktometri jedva su veći od baterijskih lampi i mogu se koristiti bilo gdje u mobilnim aplikacijama. Posebno su jednostavni za uporabu, vrlo robusni i ne zahtijevaju baterije. Uređaji se uglavnom razlikuju u odabranoj vagi, npr. za određivanje sadržaja soli, sadržaja vode u medu, sadržaja proteina u serumu, sadržaja Oechsle, Brix i potencijalnog alkohola, kao i sadržaja etilena i propilen glikola. Nema potrebe za ručnom pretvorbom zahvaljujući mjerama, a isključene su i pogreške pri primjeni. Mala veličina za mobilnu upotrebu.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Glavne značajke:

Automatska kompenzacija temperature
Visoka razlučivost područja mjerila
Robustan i kompaktan dizajn
Jednostavno kalibriranje i podešavanje

Tipične aplikacije:

Ručni refraktometri HR serija idealno su rješenje za petrokemijsku, automobilsku, zrakoplovnu, metaluršku i prehrambenu industriju.
Ispitivanje identiteta i određivanje koncentracije
Inspekcija odlaznih proizvoda
Ispitivanje stabilnosti
Kontrola kvalitete i čistoće sirovina i krajnjih proizvoda
Određivanje koncentracije šećera
Određivanje sadržaja vode u medu[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Naslov