Polarimetar P1000-LED

Cijena na upit!

Naš polarimetar P1000-LED koriste brojne tvrtke i instituti za osnovne laboratorijske primjene i obuku, na primjer eksperiment na invaziju saharoze. Mjeruje optičku rotaciju prema principu polusjenice, a rezultati mjerenja se očitavaju kroz okular i dva noniusa.

SKU: 61eb143e442c Kategorija:

Opis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Aparat neophodan za podučavanje i obuku.

Naš polarimetar P1000-LED koriste brojne tvrtke i instituti za osnovne laboratorijske primjene i obuku, na primjer eksperiment na invaziju saharoze. Mjeruje optičku rotaciju prema principu polusjenice, a rezultati mjerenja se očitavaju kroz okular i dva noniusa.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Glavne značajke:

Komora za uzorke za epruvete duljine do 220 mm
Potrebno je samo malo održavanja zbog LED-a visokih performansi čiji je radni vijek do 2000 puta duži od konvencionalnih lampi s natrijevim pražnjenja
Opseg isporuke uključuje dvije mjerne cijevi (duljina od 100 i 200 mm) s uređajem za uklanjanje mjehurića za pravilno punjenje.
Može se potvrditi zbog mogućnosti primanja kvarcnih kontrolnih ploča za umjeravanje i podešavanje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Naslov