Magnetska mješalica

Cijena na upit!

AHN myLab® magnetna miješalica je pločica za miješanje bez motora, idealna za primjenu u istraživačkim, analitičkim i biološkim laboratorijima, školama, ljekarnama itd. Ova magnetska mješalica ima iznimno izdržljivu površinu od nehrđajućeg čelika otporne na kemikalije i koroziju, što je izuzetno lako brisanje i čišćenje.

SKU: ad48c38ab62f-1-1-1-1-1-1 Kategorija:

Opis

AHN myLab® magnetna miješalica je pločica za miješanje bez motora, idealna za primjenu u istraživačkim, analitičkim i biološkim laboratorijima, školama, ljekarnama itd. Ova magnetska mješalica ima iznimno izdržljivu površinu od nehrđajućeg čelika otporne na kemikalije i koroziju, što je izuzetno lako brisanje i čišćenje. Kontaktirajte nas za testiranje ploče za miješanje AHN myLab®.
AHN myLab® Magentic mješalica ima naprednu mikroprocesorsku kontrolu s praktičnom tipkovnicom osjetljivom na dodir, koja vam omogućuje brzo i precizno podešavanje parametara i održavanje točne brzine. AHN myLab® ploča za miješanje ima zadnju značajku memorije, koja vam omogućuje da nastavite rutinu nakon isključivanja ploče za miješanje. Možete podesiti brzinu u rasponu od 15 do 1500 o / min u koracima od 50 okr / min i brojač vremena od 1 do 99 minuta. AHN myLab® ploča za miješanje nudi vam i kontinuirani rad u beskonačnom načinu rada.

Naslov