Denzitometri serije 7000 za ručno dobavljanje uzoraka

Cijena na upit!

Za ručno uručivanje uzorka putem šprice nudimo dva različita brojača gustoće: Za male količine uzoraka i uzorke visoke viskoznosti, preporučujemo Set 1 i za visoko viskozne i agresivne uzorke Set 2. Dok je uzorak dodan, možete provjeriti mjehuriće zraka gledanjem kroz staklo za pregled.

SKU: 78eddd72a42c Kategorija:

Opis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Prava odluka za male količine uzoraka

Za ručno uručivanje uzorka putem šprice nudimo dva različita brojača gustoće: Za male količine uzoraka i uzorke visoke viskoznosti, preporučujemo Set 1 i za visoko viskozne i agresivne uzorke Set 2. Dok je uzorak dodan, možete provjeriti mjehuriće zraka gledanjem kroz staklo za pregled. Za čišćenje se ubrizgava odgovarajući medij sve dok se svi ostaci uzorka ne otopi i uklanjaju. Jedinica za sušenje uklonit će sve tekuće ostatke.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Glavne značajke i aplikacijje:

Uzorak opskrbe i čišćenje putem štrcaljke
Intuitivan rad preko zaslona osjetljivog na dodir
Jednostavno podešavanje izbornika
Predefinirane vage kao što su gustoća, relativna gustoća, brix, koncentracija alkohola i sumporne kiseline
Usklađenost s GMP / GLP, 21 CFR Part 11, pharmakopoeias (USP, BP, JP, Ph. Eur.), FDA, ISO, HACCP, OIML, ASTM, ICUMSA, NIST
Sveobuhvatno osiguranje kvalitete koje pokriva cijeli proizvodni proces je potrebno u bilo kojem industrijskom sektoru. U tu svrhu često se koriste mjerenja gustoće, posebice u farmaceutskoj, kemijskoj, petrokemijskoj i prehrambenoj industriji. Dopušta proizvođaču analizirati sirovine, poluproizvode i gotove proizvode, kao i korake proizvodnje u smislu brojnih čimbenika.
Gustoća se može koristiti za identifikaciju tvari, za određivanje njihove kakvoće ili čistoće i za mjerenje koncentracije u binarnim ili kvazi-binarnim smjesama. Iz njega se može zaključiti i pretvorbe supstancija i dinamika reakcije. U kombinaciji s drugim metodama kao što je refraktometrija koja mjeri indeks loma tvari, mjerenje gustoće omogućuje vam da dajete precizne tvrdnje o kvaliteti svakog koraka procesa proizvodnje.
Mjerila gustoće zasnovana na oscilirajućoj metodi U-cijevi karakterizira visoka lakoća upotrebe i stoga se koriste posebno za mjerenje kontinuirane gustoće i za brzo rutinsko mjerenje s većim brojem uzoraka u laboratorijima.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Naslov