Denzitometri serije 7000 s automatskim dobavljanjem uzoraka

Cijena na upit!

Potpuno automatsko izvođenje cijelog procesa mjerenja
Radna okruženja s visokim protokom uzorka zahtijevaju fleksibilna, moćna i robusna rješenja za potpuno automatsko izvođenje cijelog procesa od opskrbe uzorka do čišćenja i sušenja.

SKU: 98b4998ad131 Kategorija:

Opis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Potpuno automatsko izvođenje cijelog procesa mjerenja.
Radna okruženja s visokim protokom uzorka zahtijevaju fleksibilna, moćna i robusna rješenja za potpuno automatsko izvođenje cijelog procesa od opskrbe uzorka do čišćenja i sušenja. Naši AS80 i AS90 autosampler ispunjavaju ove visoke zahtjeve. Zajedno s peristaltičnom pumpom DS7070 dopuštaju bez nadzora mjerenje do 89 uzoraka. Za visoku količinu agresivnih uzoraka preporučujemo Set 5.
Prikladno za nisko viskozne do blago viskozne i agresivne uzorke.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Glavne značajke:

Potpuno automatsko napajanje i čišćenje uzoraka
Potpuno automatsko sušenje
Moguće su pojedinačne metode mjerenja i postupci čišćenja kao i uzorci uzorkovanja
Jednostavno i brzo instalirati autosampler
Intuitivan rad preko zaslona osjetljivog na dodir
Jednostavno podešavanje izbornika
Predefinirane vage kao što su gustoća, relativna gustoća, brix, koncentracija alkohola i sumporne kiseline
Sukladnost s GMP / GLP, 21 CFR Part 11, farmakopeje (USP, BP, JP, Ph. Eur.), FDA, ISO, HACCP, OIML, ASTM, ICUMSA, NIST

Tipične aplikacije:

Sveobuhvatno osiguranje kvalitete koje pokriva cijeli proizvodni proces je potrebno u bilo kojem industrijskom sektoru. U tu svrhu često se koriste mjerenja gustoće, posebice u farmaceutskoj, kemijskoj, petrokemijskoj i prehrambenoj industriji. Dopušta proizvođaču analizirati sirovine, poluproizvode i gotove proizvode, kao i korake proizvodnje u smislu brojnih čimbenika.
Gustoća se može koristiti za identifikaciju tvari, za određivanje njihove kakvoće ili čistoće i za mjerenje koncentracije u binarnim ili kvazi-binarnim smjesama. Iz njega se može zaključiti i pretvorbe supstancija i dinamika reakcije. U kombinaciji s drugim metodama kao što je refraktometrija koja mjeri indeks loma tvari, mjerenje gustoće omogućuje vam da dajete precizne tvrdnje o kvaliteti svakog koraka procesa proizvodnje.
Mjerila gustoće zasnovana na oscilirajućoj metodi U-cijevi karakterizira visoka lakoća upotrebe i stoga se koriste posebno za mjerenje kontinuirane gustoće i za brzo rutinsko mjerenje s većim brojem uzoraka u laboratorijima.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Naslov