CLC centrifuga

Cijena na upit!

Ova centrifuga za separaciju krvi iz AHN-a (koja se naziva i liječnik centrifuga) je dizajnirana za obradu krvnih i drugih kliničkih uzoraka u aplikacijama kao što su PRP, od strane liječnika, patoloških laboratorija, kao i za rutinske bolničke centrifugacijske testove.

SKU: ad48c38ab62f-1-1-1 Kategorija:

Opis

Ova centrifuga za separaciju krvi je dizajnirana za obradu krvnih i drugih kliničkih uzoraka u aplikacijama kao što su PRP, od strane liječnika, patoloških laboratorija, kao i za rutinske bolničke centrifugacijske testove. AHN myLab® Clinical Centrifuge može se koristiti za obradu i analizu uzoraka iz ljudskog tijela u In vitro dijagnostičkim aplikacijama. AHN myLab® Clinical Centrifuge je u skladu s Europskom smjernicom 98/79 / EC.

Swing out rotor prima 6 x 10mL epruvete i nudi maksimalni RCF do 2270 x g. Dostupan je i rotor s fiksnim kutom za epruvete od 16 x 10mL. S ovim rotorom, centrifuga će ubrzati do maksimalno 2180 x g. Treća opcija rotora za AHN myLab® kliničku centrifugu je rotor fiksnog kuta, koji može primiti 8 x 15mL epuvete i ubrzati do 1950 x g. Svaki rotor ima adaptere za epruvete od 10mL, 9mL, 8mL, 6mL, 4mL, 3mL i 2mL.

Naslov