BG-Mosquitaire protiv tigrastih komaraca

Cijena na upit!

Biogents zamka za komarce “BG-Mosquitaire” izvrstan je i ekološki prihvatljiv alat koji je posebno razvijen za kontrolu azijskih tigrova komaraca i komaraca žute groznice. Azijske apsorpcijske komarce (Aedes albopictus) i komarce žute groznice (Aedes aegypti) pretežno se nalaze u mediteranskoj regiji iu subtropskim i tropskim zemljama gdje mogu prenositi bolesti kao što su denga groznica, chikungunya ili Zika.

SKU: 0ea4591307cd Kategorija:

Opis

Zamka za komarce “BG-Mosquitaire” lovi tigraste komarce s najvećom učinkovitošću

Biogents zamka za komarce “BG-Mosquitaire” izvrstan je i ekološki prihvatljiv alat koji je posebno razvijen za kontrolu azijskih tigrastih komaraca i komaraca žute groznice. Azijske apsorpcijske komarce (Aedes albopictus) i komarce žute groznice (Aedes aegypti) pretežno se nalaze u mediteranskoj regiji iu subtropskim i tropskim zemljama gdje mogu prenositi bolesti kao što su denga groznica, chikungunya ili Zika.

Čvrsta plastična zamka dizajnirana je kako bi se smjestila u vaš vrt i testirana je diljem svijeta. Postavite zamku protiv komaraca u blizini komaraca i mjesta za uzgoj, tako da će zamka uhvatiti komarce prije nego što dođu do terase i smetaju vam.

Zamka koristi istu patentiranu tehnologiju snimanja svih bioloških zamki. Za razliku od većine drugih vrsta komaraca, ugljični dioksid nije potreban. Dodavanje Biogentsovog patentiranog mješavina umjetne emisije kože (BG-Sweetscent) na atraktivne vještine zamke već je dostatno. Za zamku komarci djeluju kao ljudsko biće. Korištenjem verzija CO2, to jest uz dodatak ugljičnog dioksida (BG-Mosquitaire CO2), može se dodatno povećati učinak zamke tigrova i žute groznice.

Nijedna zamka od drugih proizvođača ne nudi usporedivu kombinaciju

– najviše stope hvatanja – znanstveno dokazano
– specifičnost – ne oštećuje korisne insekte poput leptira, pčela ili ladybugova
– i eko prijateljstvo – ne koristi insekticide

Ako su zamke ispravno postavljene i neprekidno trajaju tijekom cijele sezone, učinkovito će smanjiti populaciju komaraca i ponovno možete uživati ​​u vašem vrtu.

Naslov