BG-Mosquitaire CO2 lovka

Cijena na upit!

Zamka za komarce koja koristi istu patentiranu tehnologiju zarobljavanja s dodatnom primjenom čistog ugljičnog dioksida (CO2) koji je privlačan ključni element ljudskog disanja i najvažniji privlačnost krvavih insekata. Za komarca, zamka izgleda kao ljudsko biće.

SKU: 27802a66a4f2 Kategorija:

Opis

BG-Mosquitaire CO2 protiv svih vrsta komaraca pokazuje najveću učinkovitost u kontroli komaraca

Biogents ‘Mosquitaire CO2 (BG-Mosquitaire CO2) zamka je izvrstan i ekološki prihvatljiv alat za kontrolu svih vrsta komaraca i drugih letećih krvotvornih insekata. Čvrsta plastična zamka dizajnirana je kako bi se smjestila u vaš vrt i testirana je diljem svijeta. Stavite zamku komaraca u blizini komaraca i mjesta za uzgoj komaraca. Na taj će način zamka za komarce uhvatiti komarce prije nego što dođu do terase i smetaju vam.
Patentirana tehnologija

Zamka za komarce koristi istu patentiranu tehnologiju zarobljavanja svih bioloških zamki s dodatnom primjenom čistog ugljičnog dioksida (CO2) koji je privlačan ključni element ljudskog disanja i najvažniji privlačnost krvavih insekata. Za komarca, zamka izgleda kao ljudsko biće.

Nijedna zamka od drugih proizvođača ne nudi usporedivu kombinaciju

– najviše stope hvatanja – znanstveno dokazano
– specifičnost – ne oštećuje korisne insekte poput leptira, pčela ili ladybugova
– i eko prijateljstvo – ne koristi insekticide

Ako su zamke ispravno postavljene i neprekidno trajaju tijekom cijele sezone, učinkovito će smanjiti populaciju komaraca i ponovno možete uživati ​​u vašem vrtu.

Naslov