Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /home/simonhr/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 85

Deprecated: Implicit conversion from float 11.5 to int loses precision in /home/simonhr/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 87

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/simonhr/public_html/wp-content/plugins/fusion-core/fusion-slider/class-fusion-slider.php on line 77
AR4 Abbe analogni refraktometar - Simon.hr

Simon.hr

AR4 Abbe analogni refraktometar

kn0.00

AR4 određuje indeks refrakcije između n.pr. 1.3000-1.7200 i sadržaj šećera u rasponu od 0-95% Brix tekućih, viskoznih kao i krutih uzoraka.

SKU: b164d56b1532
Category:

Opis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]AR4 analogni refraktometar određuje indeks refrakcije između n.pr. 1.3000-1.7200 i sadržaj šećera u rasponu od 0-95% Brix tekućih, viskoznih kao i krutih uzoraka. Sadržaj suhe tvari u% i disperzijska vrijednost nF-nC može se izračunati.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Glavne značajke:

Mjerenje tekućih, viskoznih i čvrstih uzoraka, bez obzira na mutnoću, viskoznost, prozirnost i apsorpciju
Prikladno za mjerenje folije i krutih tvari
Veliki mjerni raspon od 1.300-1.7200 i 0-95% Brix, ljestvica ručno podesiva
Čitanje izmjerenih vrijednosti putem okulara
Robusno kućište i jednostavno rukovanje
S termostatskim priključcima koji omogućuju regulaciju temperature s vanjskim termostatom
Temperatura se prikazuje na LCD zaslonu

Tipične aplikacije:

Refraktometri Abbe imaju širok raspon primjena u industriji kemijskih, petro-, uljnih i masti, prehrambenoj industriji, bolnicama, ljekarnama i istraživačkim uredima, kao i u istraživanju i podučavanju. Posebna značajka je mogućnost mjerenja ne samo tekućih i viskoznih uzoraka već i čvrstih i folijskih materijala. Glavna područja primjene su:
Ispitivanje identiteta, kontrola čistoće i određivanje koncentracije sirovina, poluproizvoda i krajnjih proizvoda
Određivanje koncentracije šećera
Pregled inspekcije ulaznih i izlaznih proizvoda
Kontrola čistoće
Ispitivanje hrane i farmaceutskih proizvoda
Ispitivanje usklađenosti s nacionalnim i međunarodnim standardima
Trening[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skip to content