Analizator plina za vrlo točna O2 mjerenja MAT1400

Cijena na upit!

Analizator za visoke koncentracije O2 i veliku količinu uzoraka sa senzorom cirkonijevog dioksida.

SKU: 4defa57d9c30 Kategorija:

Opis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Analizator za visoke koncentracije O2 i veliku količinu uzoraka.

Senzor cirkonijevog dioksida (ZrO2) MAT1400 mjeri koncentraciju kisika u cijelom području mjerenja između 0 i 100 volumnih posto. Pogotovo u slučaju vrlo male koncentracije, postići će izvrsnu točnost od ± 0,001 volumnih posto. MAT1400 je stoga prikladan za inspekciju bez kisika, kao i na modificirane atmosfere bogate kisikom. Također se može koristiti u hladnoj spremištu pri temperaturi okoline od 10 ° C.

Jednostavno i intuitivno korištenje putem zaslona osjetljivog na dodir
Senzor cirkonijeva dioksida niskog dometa (ZrO2) u području mjerenja od 0 do 100 vol .-%
Kratko razdoblje mjerenja
Potrebno je samo mali uzorak volumena
Paket sučelja za prikladan prijenos izmjerenih vrijednosti (USB, Ethernet, RS-232)
Bilo koji broj mjernih metoda za praćenje mjernog postupka prema metodi, seriji, proizvodnoj i / ili proizvodnoj liniji uključujući praćenje granične vrijednosti.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Tipične aplikacije:

Zbog svoje izvrsne točnosti od ± 0,001% volumena s najnižim koncentracijama O2, MAT1400 sa senzorom od cirkonijevog dioksida prvenstveno se koristi za testiranje modificiranih atmosfere bez kisika za sterilizirane gotove proizvode ili elektronske, farmaceutske ili kozmetičke proizvode. Zahvaljujući širokom rasponu mjerenja od 0 do 100 volumnih posto, može se koristiti i za visoke koncentracije kisika, što je potrebno za crveno svježe meso. Ulaganje u senzor cirkonijevog dioksida brzo će se isplatiti ako se brojni uzorci mjere svaki dan zbog dugog vijeka trajanja do 15 godina. Zahvaljujući brzom vremenu odziva od 0,3 sekunde, potrebno je vrlo malo uzorka plina – prednost, posebice u slučaju malog volumenskog volumena, jer je uobičajen sa vrećicama i kozmetičkim proizvodima. Križna osjetljivost senzora prema vlažnosti i temperaturi je niska. Redovita prilagodba nije nužna jer nema slobodnog dometa. Tipične primjene su kontrola koncentracije kisika u posebno osjetljivim kisikima i steriliziranim proizvodima i proizvodima s visokom koncentracijom kisika, kao što su:

Svježe meso
Kobasice
Osušena hrana
Mlijeko u prahu
Voćni sokovi
Jogurt i mliječni proizvodi

Sveobuhvatni pregled tipičnih primjena analizatora plina MAT1000 serije može se naći u našem članu kampusa na analizatorima plinova.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Naslov