Analizator plina za koncentracije O2 i CO2 MAT1500

Cijena na upit!

Opremljen sa senzornim cirkonijevim dioksidom i ne-disperzivnim infracrvenim senzorom, MAT1500 je naš broj jedan kada se radi o području primjene, performansi i preciznosti. Mjerenja su završena unutar samo cca. deset sekundi.

SKU: 573051d3f5f9 Kategorija:

Opis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Opremljen sa senzornim cirkonijevim dioksidom i ne-disperzivnim infracrvenim senzorom, MAT1500 je naš broj jedan kada se radi o području primjene, performansi i preciznosti. Mjerenja su završena unutar samo cca. deset sekundi. Kao i kod MAT1400, vrlo se precizni rezultati mogu postići pojedinačnim mjerenjima koncentracija kisika zahvaljujući detekciji min / max čak i ako je dostupan samo mali volumen uzorka.
Jednostavno i intuitivno korištenje putem zaslona osjetljivog na dodir.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Glavne značajke:

Senzor cirkonijeva dioksida niskog dometa (ZrO2) u području mjerenja od 0 do 100 vol .-%
Ne-disperzivni infracrveni senzor niskog dometa (NDIR) mjeri CO2 u mjernom području od 0 do 50 vol.% Uz točnost od ± 0,2 vol.%
Kratko razdoblje mjerenja
Potrebno je samo mali uzorak volumena
Paket sučelja za prikladan prijenos izmjerenih vrijednosti (USB, Ethernet, RS-232)
Bilo koji broj mjernih metoda za praćenje mjernog postupka prema metodi, seriji, proizvodnoj i / ili proizvodnoj liniji uključujući praćenje granične vrijednosti.

Tipične aplikacije:

Zbog svoje izvrsne točnosti od ± 0,001% volumena s najnižim koncentracijama O2, MAT1400 s senzornim cirkonijevim dioksidom prvenstveno se koristi za testiranje modificiranih atmosfere bez kisika za sterilizirane gotove proizvode ili elektronske, farmaceutske ili kozmetičke proizvode. Zahvaljujući širokom rasponu mjerenja od 0 do 100 volumnih posto, može se koristiti i za visoke koncentracije kisika, što je potrebno za crveno svježe meso. Ne-disperzivni infracrveni senzor sa širokim rasponom mjerenja između 0 i 50 volumnih postotaka pogodan je za većinu primjena ugljičnog dioksida u modificiranoj atmosferi. Njegova visoka preciznost od ± 0,5 volumena posto CO2 uvijek osigurava precizne rezultate mjerenja. Tipična primjena MAT1500 je kontrola koncentracije kisika i ugljičnog dioksida u sljedećim proizvodima:

Svježe meso
Kobasice
Sirova riba
Školjke i mekušci
Perad
Karbonatna bezalkoholna pića[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Naslov