Analizator plina MAT1100

Cijena na upit!

MAT1100 je pravi izbor kad god samo trebate biti zabrinuti za koncentraciju kisika ili kad god se koristi samo dušik. Njegova elektrokemijska stanica kisika (EC) mjeri u rasponu od 0,5 do 35 volumnih postotaka i točnosti od ± 0,2 volumnih posto

SKU: fbd5d0e9127b Kategorija:

Opis

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Brzo mjerenje koncentracije O2 s EC stanicama.

MAT1100 je pravi izbor kad god samo trebate biti zabrinuti za koncentraciju kisika ili kad god se koristi samo dušik. Njegova elektrokemijska stanica kisika (EC) mjeri u rasponu od 0,5 do 35 volumnih postotaka i točnosti od ± 0,2 volumnih posto. Za razliku od naših drugih modela, MAT1100 zahtijeva vrlo malo vremena za zagrijavanje i stoga se može brzo koristiti za povremeno mjerenje ili u slučaju čestih “promjena lokacije”.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”no”]Glavne značajke:

Jednostavno i intuitivno korištenje putem zaslona osjetljivog na dodir.
Elektrokemijski kisik (EC)
Kratko razdoblje mjerenja
Potrebno je samo mali uzorak volumena
Vrlo kratko vrijeme zagrijavanja <10 s
Paket sučelja za prikladan prijenos izmjerenih vrijednosti (USB, Ethernet, RS-232)

Tipične aplikacije:

Analizatori plina MAT1100 idealno su rješenje za hranu, elektroniku, farmaceutsku ili kozmetičku industriju. Mjerni raspon elektrokemijskih kisikovih stanica od 0,5 do 35 vol .-% O2 čini ih osobito zanimljivima za proizvode kao što su svježe voće, sirova niske masnoće ili rakovi, koji nisu pakirani u kisik ili kisik koji obiluje kisikom atmosfera. Budući da je ova mjernu ćeliju brzo spremna za upotrebu nakon uključivanja, preporučuje se sporadična slučajna provjera ili ako se svaki dan mjeri samo nekoliko uzoraka. Dugotrajna ćelija s malim driftom u MAT1100 i MAT1200 uređajima ima iznadprosječni vijek trajanja do šest godina. Za razliku od konvencionalnih alkalnih stanica, koristi se kiselinski elektrolit (mravlja kiselina), zbog čega je njezina križna osjetljivost prema kiselim plinskim komponentama kao što je ugljični dioksid niska, a mjerena korekcija vrijednosti kao funkcija koncentracije CO2 nije potrebna. Ugljični monoksid u pakiranjima za kavu ili zapaljivih plinskih komponenti kao što je alkohol također ne utječu na navedenu točnost. Tipična primjena je kontrola koncentracija kisika u sljedećim proizvodima:

Kava
Suho voće
Hrana za kućne ljubimce
Svježe voće i povrće
Suhe orasice itd.
Tvrdi sir
Keksi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Naslov