Upoznajte MEMMERT  svijet – profesionalci u termostatici

Od svojih osnivačkih dana 1947. godine snažne veze s kupcima širom svijeta jedan je od razloga uspjeha MEMMERT branda. Postaje jedan od vodećih dobavljača uređaja za kontrolu temperature u laboratoriju.

MEMMERT-ov najvažniji cilj u istraživanju i razvoju je kontrolirana atmosfera, što znači da su svi parametri kontrolirani s najvećoma preciznošću. Pouzdanost, optimalna temperaturna homogenost i stabilnost, i izvanredan omjer cijene i izvedbe.

Ovo obećanje kupcima i korisnicima naziva se: 100% AtmoSAFE.

Postoji veliki broj mogućnosti i primjena MEMMERT uređaja. Široko se koriste za analizu, ispitivanje i istraživanje u 4 svjetske grane: industrija, medicina, farmacija i proizvodnja hrane.

10 razloga zašto odabrati MEMMERT uređaje

Lider u tehnologiji: Iskusan i kontinuirano inovativan više od 6 desetljeća.

ControlCOCKPIT: dodirnite, okrenite i pokrenite! Jednostavan i intuitivan rad s jasnim pregledom svih parametara

Performanse: neusporediva preciznost i stabilnost temperature, s briljantnim površinskim grijanjem

GreenLab: pionir energetske učinkovitosti i ekološki osvješteni uređaji s Peltier tehnologijom

Praktičnost: sučelja za povezivanje i programiranje uređaja, Lako otvaranje/zatvaranje vrata i transport

Sigurnost korisnika i temperaturnog opterećenja. Elektronički temperaturni sustav praćenja, zaštita od pregrijavanja, obavijesti alarma i MobileALERT

AtmoCONTROL software: Povucite, pustite i krenite! Jednostavan za rad, višestruke mogućnosti za programiranje i dokumentiranje

Nehrđajući čelik: lijep i funkcionalan. Izuzetno otporan na koroziju, higijenski, robustan i može se reciklirati bez ikakvih problema

Usluga: tehnička podrška – bilo kada, bilo gdje. Rezervni dijelovi, održavanje, popravak, puštanje u rad, kvalifikacija IQ / OQ / PQ, edukacija kupaca

MyAtmoSAFE: Tailor-made rješenja i prilagođeni uređaji za složene primjene

Vrste MEMMERT kontrolnih displaya

Dodirnite, okrenite i pokrenite! Brzo pokretanje u tri koraka. Pogledajte razliku između dvije varijanti modela SingleDISPLAY i TwinDISPLAY. Svaki MEMMERT uređaj moe biti nadograđen na TWIN Display (osim vodenih i uljnih kupelji).

SingleDISPLAY za standardne aplikacije

Temperatura, položaj zaklopke zraka i brzine ventilatora ostaju u konstantnoj vrijednosti tijekom cijelog procesa? Nemate potrebu za programiranjem temperaturnih rampi ili petlje programa? Morate sušiti samo neosjetljive materijale i ne trebate višestruku zaštitu od pregrijavanja ili tehnički složen alarmni sustav? Tada će funkcije MEMMERT-ovog modela SingleDISPLAY biti savršene za vašu aplikaciju. Očekujte izvanrednu preciznost i pouzdanost u kombinaciji s intuitivnim radom plus dvostruku zaštitu od previsoke temperature, uključujući vizualni alarm.

TwinDISPLAY maksimalna praktičnost za složene procese

Već dugi niz godina značajke MEMMERT-ovog modela TwinDISPLAY upotpunjavaju sve želje korisnika u pogledu raspona funkcija, praktičnosti i sigurnosti. Preko intuitivnog softwarea- za upravljanje i bilježenje programa AtmoCONTROL, čak i složeni procesi mogu se programirati brzo i jednostavno. Višestruka zaštita od pregrijavanja, vizualni i zvučni alarm kao i eventualno slanje automatske poruke alarma na jednu ili više adresa e-pošte, ostavit ćeVvam vremena za stvari koje su stvarno važne za Vaš posao.